ACADEMY

Of je nu nog in je digitale startschoenen staat of toch al wat kilometers en hordes op de teller hebt staan, een Social Media Masterclass of Training van Joachim Badejoh legt je het vuur nog meer aan de schenen ;-). In de meest positieve zin: je kanalen in een stroomversnelling lanceren à la Badé, met de juiste aanpak, advertising en ondersteuning.

Op deze pagina vind je meer info over de Masterclasses & Trainingen die we momenteel aanbieden.

2019-02-18T16:06:17+02:00

Instagram Marketing

Instagram Marketing Instagram is booming. Yes, nog steeds. Het social medium groeide alleen al in Nederland van 2,1 miljoen gebruikers in 2016 naar 3,2 miljoen in 2017 naar 4,1 miljoen in 2018. Ook in België stijgt het aantal gebruikers jaar na jaar. En wat nog leuker is: de meerderheid checkt zijn of haar feed bijna dagelijks. Dat biedt ongeziene marketingperspectieven voor bedrijven en merken. Time to start doing it for the ‘Gram!

Traningen

In onze Social Media Trainingen bijten we ons vast in een specifiek thema en diepen we dat vol-lé-dig uit. We maken er zelfs een kunst van om pit of bot af te likken ;-). Na zo’n smulfestijn met Joachim Badejoh weet je in ieder geval nagenoeg alles over het behandelde onderwerp en kan je er ook meteen mee aan de slag!