Social Media Consultancy

Bij Badémedia werken we heel graag persoonlijk en dat wil zeggen: op maat. Het liefst leren we je bedrijf of onderneming persoonlijk kennen en werken we op basis daarvan een aangepast voorstel uit. Als je even terugscrollt naar boven, vind je daar een knop waarmee je onze kennismakingsmodule kan doorlopen.

Onze ondersteuning wordt meestal verwerkt in een programma van om en bij de 90 dagen. In die periode transformeren we je advertentiemachine in een lead & sales factory 😉. Rond de pot draaien doen we niet: je hebt ten laatste binnen de 14 dagen al een campagne draaien. Vervolgens stelt de interne Facebook Ad-specialist het perfecte advertentietraject op, gericht naar je doelgroep zodat de juiste boodschap bij de juiste mensen terechtkomt.

Vandaag kunnen we in de campagnes die we voor onze klanten lanceerden trots terugblikken op een slaagpercentage van 95%, waarbij we steeds mikten op een ROI van tweemaal het geïnvesteerde advertentiebudget. We werken ook enkel samen met ondernemingen en merken die in onze ogen het potentieel en de likeability hebben om op social media te scoren.

First things first: getting to know you!

Als je gloednieuwe social media consultant vinden we het belangrijk om je bedrijf of merk goed te leren kennen alvorens we de fenomenale advertentiekracht van Facebook en/of Instagram op je (mogelijke) klanten loslaten. We kunnen je niet verkopen als we niet weten waar je voor staat, natuurlijk.

Dit formulier is dan ook onze manier om digitaal met jou kennis te maken. Neem je tijd om de gestelde vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, dan kan ons team #snelschakelen en je van een op maat gemaakt samenwerkingsvoorstel voorzien.

Wij kijken alvast uit naar je inzending!