BadéMedia

Masterclasses en Trainingen zijn top, maar je hebt liever dat iemand van Team Badejoh je persoonlijk en in the field helpt met het voorbereiden, lanceren, opvolgen én evalueren van je advertentiecampagnes op social media? Geen probleem! Let the Badé be with you.

Vertrouwd door

Social Media Consultancy

Bij Badémedia werken we heel graag persoonlijk en dat wil zeggen: op maat. Het liefst leren we je bedrijf of onderneming persoonlijk kennen en werken we op basis daarvan een aangepast voorstel uit. Als je even terugscrollt naar boven, vind je daar een knop waarmee je onze kennismakingsmodule kan doorlopen.

Onze ondersteuning wordt meestal verwerkt in een programma van om en bij de 90 dagen. In die periode transformeren we je advertentiemachine in een lead & sales factory 😉

First things first: Get to know you better!

Als jouw gloednieuwe social media consultant vinden we het belangrijk om je bedrijf of merk goed te leren kennen alvorens we de fenomenale advertentiekracht van Facebook en/of Instagram op je (mogelijke) klanten loslaten. We kunnen je natuurlijk niet verkopen als we niet weten waar je voor staat.

Dit formulier is dan ook onze manier om digitaal met jou kennis te maken. Neem je tijd om de gestelde vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, dan kan ons team #snelschakelen en je van een op maat gemaakt samenwerkingsvoorstel genieten.

Wij kijken alvast uit naar je inzending!