Project Description

Raar maar waar: 65% van de online klanten verkiest te chatten met een bedrijf of merk boven een persoonlijk telefoongesprek. En maar liefst 53% van de consumenten zal meer geneigd zijn tot aankoop over te gaan als het bedrijf in kwestie via de chatfunctie bereikbaar is. Ergens logisch, vinden wij. In een chat kan je namelijk rustig nadenken over je vragen en antwoorden, en kan er veel gemakkelijker informatie gedeeld worden (foto’s / links / etc.). Op Facebook hebben professionele pagina’s de mogelijkheid om hun chatfunctie uit te spelen via het Messenger-platform…en ook daar zijn heel wat leuke opties aan verbonden. Gniffel, gniffel.

Wie de uitgebreide Facebook Messenger-functionaliteiten wil ontdekken, op de juiste manier chatbots wil leren inzetten om zo klantendiensten een stuk te automatiseren en uiteindelijk de verkoopscijfers te boosten, of een commerciële campagne wil lanceren via dit handige kanaal, zal zich tijdens deze training uitgebreid kunnen verkneukelen. Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven in principe niet meer zonder kunnen, en dat iedereen die deze opleiding heeft gevolgd, dezelfde mening toegedaan zal zijn. Hoe dan ook gaan onze trainees naar huis met een zelfgemaakte (door ons begeleide) Facebook Messenger (Bot)-campagne!

WAT LEER JE TIJDENS DEZE FACEBOOK TRAINING FACEBOOK MESSENGER, BOT EN BOT CAMPAGNES

  • Hoe zet je een klantendienst op via Facebook Messenger?
  • Met welke do’s & don’ts dien je rekening te houden?
  • Hoe gebruik je Facebook Messenger als marketingkanaal?
  • Welke doelstellingen kan je daarbij vooropstellen?
  • Hoe stel je een commerciële campagne op met behulp van je eigen Facebook Messenger Bot?
  • Hoe past zo’n campagne in je digitale marketingstrategie?
  • Hoe kan je een mooie synergie creëren met de marketinginspanningen via andere kanalen (mailings / Facebook Ads / …)
  • Ect…
Maak een Messenger Master van mij!

COURSE TUTORS

PHOENIX MILLS
PHOENIX MILLSCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Join Over 500,000 Students Enjoying Avada Education Now

Become Part of Avada University to Further Your Career.

[contact-form-7 404 "Not Found"]